Forum   

HCP Best 7

Image
Cena: 20.000 RSD + PDV
Mesečno održavanje: 1.200 RSD + PDV

Uređaj je projektovan tako da korisnicima ostavlja mogućnost izbora pristupa internetu na više načina:
* LAN
* WiFi
* 4G sa dve SIM kartice,
što obezbedjuje da se možete u potpunosti posvetiti obavljanju delatnosti bez bojazni od eventualnih zastoja i prekida u radu, uz smanjenje troškova i veću nezavisnost (niste u obavezi da zaključujete ugovore sa mobilnim operaterima).

Best 7 je pogodan za sve tipove maloprodaja, imajući u vidu da njegove karakteristike mogu zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.
Best 7 posebno preporučujemo softverskim kućama, jer se isporučuje i sa LPFR-om za Android, pa je integracija za ostalim ESIR-ima jednostavna i brza uz našu podršku.
Best 7 će biti u ponudi sa jednim od dva operativna sistema: Android 8.1 ili Linux.
Kako je Best 7 projektovan i proizveden u Srbiji, podrška i servis su lokalni, što skraćuje vreme reakcije i rešenja.
Kupujte pametno, kupujte domaće.

HCP Best 7 je "All in one” uređaj koji je napravljen da zadovolji sve potrebe korisnika u e-Fiskalizaciji. Ono što nas čini ponosnim jeste naš izbor da domaćem tržištu ponudimo prvi i za sada jedini proizvod potpuno razvijen i proizveden u Srbiji.
Njegov naziv s pravom aludira na naš najpopularniji fiskalni uređaj u prethodnoj fiskalizaciji. Funkcije HCP Best 7 fiskalnog uređaja su prilagođene tako da migracija naših korisnika na nove uređaje bude laka i jednostavna. Korisnički interfejs je projektovan prema ugledu na Best fiskalnu kasu, tako da “obuka nije ni potrebna“.
Veliki ekran od 7 inča visoke rezolucije osetljiv na dodir, brzina štampe računa, prečnik papira od 50mm i širina trake od 57mm su komparativne prednosti koje Best 7 stavljaju u poseban segment novih e-fiskalnih uredjaja. Pos Link aplikacija je na android platformi sa LPFR-A i ESIR-om, kao i integrisani čitač Bezbedonosnog elementa (BE), pa ga to čini "all in one" rešenjem.


Ovaj web sajt koristi kolačiće u cilju unapređenja pretrage, analize saobraćaja, personalizacije sadržaja i ciljanog marketinga, da pruži bolje korisničko iskustvo. Ako nastavite da koristite naše web-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.